Com despertem l'interès per la lectura?

REBEL.jpg


Aquesta és una pregunta que es repeteix la comunitat educativa de manera obsessiva i que ha repuntat amb l'ús de les noves tecnologies.
.
Explicar històries, dramatitzar les lectures, afegir detalls al què expliquem, fer preguntes... són detalls que nodreixen l'interès inherent a les persones de conèixer i descobrir i que ajuden a despertar el gust per llegir.
.
Amb "Contes de bona nit per a nenes rebels" Ed. Estrella Polar, de la Francesca Cavallo i la Elena Favilli hem descobert un text preciós il.lustrat amb un gust exquisit que explica la història de 100 dones que van fer canviar la història. Aquest llibre es va editar gràcies al micromecenatge i ens inspira converses magnífiques abans d'anar a dormir.
.
El llibre comença:
" A les nenes rebels del món: somieu en gran. Aspireu a més. Lluiteu amb fermesa. I, en cas de dubte, recordeu: vosaltres teniu raó."
.
Yeah!
.